Ελλάδα

ΕΣΗΕΑ: Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης για πολλοστή φορά επιλέγει τη στρατηγική της έντασης με αλαζονεία και απειλές

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) καταδικάζει την ανάρτηση του βουλευτή και πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και οικονομικούς παράγοντες.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης για πολλοστή φορά επιλέγει τη στρατηγική της έντασης με αλαζονεία και απειλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη

Ανεπίτρεπτη και αδιανόητη χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον Βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης του στα SOCIAL MEDIA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την στάση τού κ. Πολάκη ο οποίος για πολλοστή φορά επιλέγει την στρατηγική της έντασης δηλητηριάζοντας τον δημόσιο λόγο με αλαζονεία και απειλές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια