Αττική: Αναζητείται ο 28χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη στο Ζεφύρι

Ελλάδα
Αττική: Αναζητείται ο 28χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη στο Ζεφύρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στο Ζεφύρι, οφείλεται όπως φαίνεται το περιστατικό με πυροβολισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού

Ανατροπή στα όσα είχαν γίνει γνωστά στο αιματηρό περιστατικό με τον τραυματισμό 5χρονου κοριτσιού, στο Ζεφύρι, αφού ο φερόμενος δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ ο πατέρας του δηλώνει άγνοια.

Σε βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στο Ζεφύρι, οφείλεται όπως φαίνεται το περιστατικό με πυροβολισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsbomb.gr.

Ο 28χρονος γιος που φέρεται να πυροβόλησε ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές και αναζητείται για να συλληφθεί.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του, που προσήχθη για να δώσει εξηγήσεις, ανέφερε ότι την ώρα του περιστατικού κοιμόταν και δεν έχει καμία σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, το κοριτσάκι που τραυματίστηκε ενώ έπαιζε σε αλάνα, δεν σχετίζεται με κάποια από τις δύο οικογένειες.

Το 5χρονο κοριτσάκι έχει τραύμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», εκτός κινδύνου.

Οι δύο οικογένειες, αυτή του δράστη και η άλλη που αποτελούσε όπως φαίνεται τον στόχο των πυρών του, μένουν σε διπλανά σπίτια και οι σχέσεις τους είναι κακές, με τους τσακωμούς μεταξύ τους να είναι συχνοί, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Το σοβαρότατο, νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Δυτική Αττική, σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57 στο Ζεφύρι, όπου βρίσκονται τα δύο σπίτια και ανάμεσα τους η αλάνα όπου κατά κανόνα παίζουν παιδιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της ίδιας οδού και πυροβόλησε τέσσερεις φορές με πιστόλι προς ένας από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εποστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο τραγικό περιστατικό που έχει σημειωθεί στη δυτική Αττική ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του μικρού Μάριου στο Μενίδι. Το 11χρονο παιδί βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του στις 8 Ιουνίου του 2017 όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News