Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για τη μεσαία τάξη που κατάντησε να ζει με επιδόματα»

«Στις εκλογές όντως οι πολίτες θα συγκρίνουν τα προγράμματα για το αύριο της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την πολιτική του για τη μεσαία τάξη η οποία, όπως τονίζει, «κατάντησε να ζει με επιδόματα» εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως απάντηση για τις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Γρεβενά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Θέλει απύθμενο θράσος να τολμά να μιλά για τη μεσαία τάξη ο κ. Μητσοτάκης που με τη χώρα εκτός μνημονίων την έχει καταντήσει να ζει με επιδόματα, δουλεύοντας μόνο για τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια.

Θέλει ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο θράσος να τα λέει αυτά από τα Γρεβενά, όπου ο βουλευτής του κ. Πάτσης έβγαζε εκατομμύρια βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, μετά τον πτωχευτικό που ψήφισε η Ν.Δ.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τον κ. Μητσοτάκη: Στις εκλογές όντως οι πολίτες θα συγκρίνουν τα προγράμματα για το αύριο της χώρας: Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων με κατώτατο στα 880, 10.000 αφορολόγητο για όλους, μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, 13η σύνταξη και αναδρομικά ή εξαπάτηση, ανεπαρκή επιδόματα ανακύκλωσης της αισχροκέρδειας, πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από “ημέτερους” και στήριξη μόνο των ισχυρών;».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια