Πάτρα: Ο 18χρονος έκανε χρήση κάνναβης πριν πέσει από το μπαλκόνι

Ελλάδα
Πάτρα: Ο 18χρονος έκανε χρήση κάνναβης πριν πέσει από το μπαλκόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο 18χρνος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου- Συνελήφθησαν οι δύο 19χρονες που τον φιλοξενούσαν για κατοχή ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Τμήματος Πατρών, προχώρησαν στη σύλληψη των δυο, 19χρονων κοριτσιών, που φιλοξενούσαν τον 18χρονο που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα, το βράδυ της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου. 

Οι δύο κοπέλες, που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών. φιλοξενούσαν τον 18χρονο στο δωμάτιό τους και όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι τρεις νέοι έκαναν χρήση κάνναβης προτού ο τελευταίος πέσει στο κενό.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης και στη συνέχεια σε κατάσταση αμόκ να έπεσε από ύψος 10 μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στις δύο 19χρονες ενώ πάνω τους βρέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού καθώς και 0,8 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με πολλαπλά κατάγματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι δύο κοπέλες αφέθηκαν ελεύθερες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News