default-image

Πολυτεχνείο Κρήτης: Σπουδαία διάκριση καθηγητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Ελλάδα
Πολυτεχνείο Κρήτης: Σπουδαία διάκριση καθηγητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι είναι οι καθηγητές που βραβεύτηκαν

Στις 15 Φεβρουαρίου 2023, η Research.com δημοσίευσε τη 2η έκδοση της ετήσιας κατάταξης για τους καλύτερους επιστήμονες στο επιστημονικό πεδίο business and management. Αυτή η ετήσια κατάταξη κορυφαίων μελετητών στο πεδίο επιδιώκει να παρέχει αναγνώριση στην ακαδημαϊκή κοινότητα για τη συνεισφορά τους στην έρευνα, ειδικά τώρα που τα πρόσφατα παγκόσμια οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά γεγονότα έχουν επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει αντοχή στις επιχειρήσεις και το management.

Ελπίζουμε ότι αυτή η έκθεση θα εμπνεύσει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, τους ερευνητές και τους επιχειρηματίες από όλα τα μέρη του κόσμου να ανακαλύψουν τι μελετούν οι ειδικοί δεδομένου του τρέχοντος επιχειρηματικού και διοικητικού κλίματος. Αυτή η κατάταξη των καλύτερων επιστημόνων επιτρέπει σε όλους μας να μάθουμε από τους κορυφαίους ειδικούς στο επιστημονικό πεδίο, καθώς και να ανακαλύψουμε ποια ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και χώρες έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια πλούσια ερευνητική παράδοση για την πρόοδο των πρακτικών στο επιστημονικό πεδίο Business and Management και Social Sciences.

Για την έκδοση του 2023 των καλύτερων ερευνητών, εξετάσαμε περισσότερα από 7.819 προφίλ που συγκεντρώθηκαν από διάφορες πηγές βιβλιομετρικών δεδομένων. Χρησιμοποιώντας διάφορους δείκτες και μετρήσεις, εξετάσαμε και επιθεωρήσαμε τα προσόντα κάθε επιστήμονα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε καταχώριση αξίζει την κατάταξή της.

Για να συμπεριληφθεί ένας επιστήμονας στην κατάταξη, το όριο για το δείκτη D-index (Discipline H-index) ορίστηκε στο 30. Μεταξύ των βασικών κριτηρίων που χρησιμοποιήθηκαν εκτός από το D-index ήταν το ποσοστό των συνεισφορών που έγιναν εντός του κλάδου, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις δημοσιεύσεις τους θα πρέπει να είναι στον τομέα business and management, social sciances συμπεριλαμβανομένων των βραβείων και των επιτευγμάτων.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News