Η στιγμή που πετάνε «σηκωτό» ιδιοκτήτη ξενοδοχείου λόγω κατάσχεσης - Εικόνες σοκ

Ελλάδα
Η στιγμή που πετάνε «σηκωτό» ιδιοκτήτη ξενοδοχείου λόγω κατάσχεσης - Εικόνες σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ στην Καστοριά - Εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του μέχρι και χειροπέδες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Καστοριά, όπου ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας αρνήθηκε να εγκαταλείψει την περιουσία του, η οποία βγήκε στο σφυρί από funds.

Αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν τραγικές με τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω τον ιδιοκτήτη. Το σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως το Focus FM.

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το primenews.press, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν.

Παράλληλα με αυτούς όμως, συγκεντρώθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν με τη βία τον ιδιοκτήτη, όπου του πέρασαν χειροπέδες, προκαλώντας οργή. Δεν δίστασαν μάλιστα παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες και τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».

Δραματικές και οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς του ιδιοκτήτη να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News