Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

Ελλάδα
Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο για debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεξαγωγή debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Οικονόμου δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με το αν η κυβέρνηση είναι αρνητική στο ενδεχόμενο τηλεμαχίας ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς και απάντησε «όχι βέβαια».

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου, σύμφωνα με το iefimerida.gr, είπε: «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα».

Μάλιστα, αμέσως μετά την παραπάνω τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, έγινε νέα ερώτηση «δεν είστε δηλαδή αρνητικός στη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα;», με τον κ. Οικονόμου να απαντά «όχι βέβαια».

Debate Οικονόμου-Τσαπανίδου απόψε

Σημειώνεται ότι απόψε θα διεξαχθεί το πρώτο debate ΝΔ–ΣΥΡΙΖΑ, στις 22:00 στην ΕΡΤ και το ΕΡΤNEWS, μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου αντίστοιχα, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην εκπομπή «Στο Κέντρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News