Παύλος Πολάκης για την άρση ασυλίας του: «Εμένα με θρέφει ο καυγάς... 1-0» (vid)

Κρήτη
Παύλος Πολάκης για την άρση ασυλίας του: «Εμένα με θρέφει ο καυγάς... 1-0» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται συζήτηση στη Βουλή για το αίτημα άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη έπειτα από τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαραβέγιας, για συκοφαντική δυσφήμιση

«Θέλουν να κλείσω τα μάτια. Μάθατε όμως πως εμένα με θρέφει ο καυγάς και να βρίσκω και να αποκαλύπτω τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος... 1-0» είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης κατά τη συζήτηση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται συζήτηση στη Βουλή για το αίτημα άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη έπειτα από τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαραβέγιας, για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα υπέρ της άσρης ασυλίας, που είναι η 7η για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει ψηφίσει η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

Ο ίδιος στην ομιλία του έκανε λόγο για προσπάθεια ώστε να κάνει πίσω στην αποκάλυψη διαφόρων σκανδάλων, ενώ απάντησε με δύο μαντινάδες, λέγοντας μεταξύ άλλων «Ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα». Ο κ. Πολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άνοιξε το κινητό του ώστε να ακουστεί ηχητικό από συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Μαραβέγιας.

«Θέλουν να κλείσω τα μάτια. Μάθατε όμως πως εμένα με θρέφει ο καυγάς και να βρίσκω και να αποκαλύπτω τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος... 1-0» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων. Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μαραβέγιας τον χαρακτήρισε ως «εθνικό συκοφάντη» και «επίγονο του αυριανισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News