Θεσσαλονίκη: Πήρε τηλέφωνο τον γιο της και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Πήρε τηλέφωνο τον γιο της και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 64χρονη έπεσε από μπαλκόνι έκτου ορόφου - «Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας», δήλωσε μια γυναίκα που καθόταν σε διπλανή καφετέρια

Από μπαλκόνι διαμερίσματος έκτου ορόφου, στην οδό Δέλλιου 7, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπεσε, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, γυναίκα, ηλικίας περίπου 65 ετών.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων έκαναν ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το thestival.gr, δεν τα κατάφεραν να την επαναφέρουν, καθώς η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διευκρινιστούν τα αίτια της πτώσης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 64χρονη πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει. Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας» δήλωσε συγκλονισμένη στο thestival.gr γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ έκαναν δραματικές αλλά μάταιες προσπάθειες για να επαναφέρουν τη γυναίκα στη ζωή. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε λίγα λεπτά μετά την πτώση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News