Ελλάδα

Φαρσέρ αναστάτωσε 300 βουλευτές - Η fake επιστολή που υποσχόταν προεκλόγικό... μποναμά

Ενας επιτήδειος, υποκρινόμενος τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, έστειλε επιστολή στις θυρίδες των 300 βουλευτών και υποσχόταν... χρήματα για τις προεκλογικές καμπάνιες - Τρεις βουλευτές... υπέκυψαν στον πειρασμό

Μία αδιανόητη φάρσα έστησαν επιτήδειοι προς τους 300 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς στις θυρίδες τους βρήκαν επιστολή με αποστολέα τον... Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος τους πρότεινε να τους δώσει χρήματα για τις προεκλογικές τους καμπάνιες! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις βουλευτές «υπέκυψαν» στον πειρασμό και ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της Βουλής για να ζητήσουν το εν λόγω «κομπόδεμα», με τον κ. Τασούλα να τους ενημερώνει πως η επιστολή είναι... fake!

Τι έγραφε η επιστολή του φαρσέρ

Η επιστολή που βρήκαν στις θυρίδες τους οι βουλευτές έγραφε τα εξής:

«Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποιήσει μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας.

Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κ. (...) και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής(...) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια τις προτάσεις σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια