Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου μετά την άγρια επίθεση σε σχολικό αγώνα

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου μετά την άγρια επίθεση σε σχολικό αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του επιτέθηκαν, κρατώντας ξύλινα αντικείμενα, όπως ρόπαλα, εναντίον τριών ανηλίκων που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου

Στη σύλληψη ενός 17χρονου για εμπλοκή στην επίθεση που εκδηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε βάρος τριών ανηλίκων, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, προχώρησε η ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την αστυνομία, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε και μετά από αναζητήσεις συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 17χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του επιτέθηκαν, κρατώντας ξύλινα αντικείμενα, όπως ρόπαλα, εναντίον τριών ανηλίκων που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. με συνέπεια να τραυματίσουν στο κεφάλι έναν 15χρονο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στα άλλα δύο θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή ένα ακόμη επεισόδιο, στο ίδιο γήπεδο και για την ίδια διοργάνωση, όταν 16χρονος ημεδαπός απείλησε με μαχαίρι καθηγητή και τον χτύπησε. Ο ανήλικος «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου είχε συλληφθεί και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Ύστερα από τα δύο παραπάνω επεισόδια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια παραχώρησης του γηπέδου («Αντώνης Καραμπουρνιώτης»).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News