Σούπερ Κική: "Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo"

Ελλάδα
Σούπερ Κική: "Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα ανάρτηση μετά τη σύλληψή της - "Οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο" αναφέρουν οι φίλοι της Instagrammer

Στο αστυνομικό  Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η γνωστή Instagramme Σούπερ Κική. Στο αστυνομικό τμημα ειναι μαζί με τις φίλες της, Αντρέα και Αμαλία, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή Instagrammer κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της φίλης της και συνεργάτιδάς της στο Instagram για κακοποίηση.

Εκείνος με τη σειρά του κατήγγειλε την ίδια και δύο φίλες της ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, ενώ προχώρησε και σε μήνυση εναντίον τους.

Τον λογαριασμό της στο Instagram αυτές τις ώρες χειρίζονται οι φίλοι της, οι οποίοι μάλιστα, έκαναν έκκληση, απευθυνόμενοι σε οργανώσεις που στηρίζουν το κίνημα #metoo, ζητώντας υποστήριξη.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής», γράφουν σε story.

Νωρίτερα η γνωστή influencer οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενη μαζί με τη συνέταιρό της και μια ακόμη φίλη τους ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, ο οποίος ήταν νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ανέφερε στο protothema.gr ότι η πελάτισσά του είναι σοκαρισμένη μετά από αυτές τις εξελίξεις κι ότι όλα θα διαλευκανθούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή.

«Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της ηθικής αυτουργίας. Και τα τρία κορίτσια δεν έχουν καμία εμπλοκή, κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο κακοποιητή για τις κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πράξεις βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Όλα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News