Η Σούπερ Κική φωτογραφίζεται μέσα από το περιπολικό (pic)

Life
Η Σούπερ Κική φωτογραφίζεται μέσα από το περιπολικό (pic)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει στα κρατητήρια και ανεβάζει story της στο Instagram

Εν μέσω μιας περιπέτειας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Σούπερ Κική, η οποία φαίνεται πως θα περάσει το βράδυ της Δευτέρας στα κρατητήρια.

Όπως εξήγησε η διάσημη Influencer προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη της η οποία κακοποιείται από τον σύντροφό της, αλλά εν τέλει συνελήφθη η ίδια και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Στις τελευταίες τις αναρτήσεις συγκεκριμένα ανέφερε ότι μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και μάλιστα δημοσίευσε και μία φωτογραφία μέσα από το περιπολικό.

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε συγκεκριμένα σε ένα από τα story της στο Instagram.

Η Σούπερ Κική όπως αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram βρίσκεται στα κρατητήρια.

Η γνωστή influencer πήγε να βοηθήσει μια φίλη η οποία -όπως αναφέρει – κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της και κινδύνευσε και εκείνη, με συνέπεια ωστόσο να συλληφθεί και να μεταφερθεί στα κρατητήρια.

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Ανδρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ότι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω! Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή, τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε…» τονίζει η Influencer.

«Και πες ok, μία μέρα θα κάτσουμε και μετά θα βγούμε! Όμως την ψυχική μας κατάσταση την σκέφτηκε κάποιος; Το ότι αύριο θα τον αφήσουν ελεύθερο και αυτόν και θα έρθει να μας βρει και αυτή τη φορά πιο φορτωμένος από ποτέ! Τότε τι θα κάνει ο Εισαγγελέας; Αν αυτός σκοτώσει κάποια οι εισαγγελείς τι θα έχουν να πουν μετά; Είναι αλκοολικός, είναι από την επήρεια, όλα καλά! Εγώ μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;;;» γράφει η Super Κική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News