Παύλος Γλύξμπουργκ: «Θα είμαι εδώ πολύ συχνά... Κάποια στιγμή θα κάνω δηλώσεις» (vid)

Ελλάδα
Παύλος Γλύξμπουργκ: «Θα είμαι εδώ πολύ συχνά... Κάποια στιγμή θα κάνω δηλώσεις» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το χθεσινό (μνημόσυνο) ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ξέρανε από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια», είπε ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην τηλεοπτική κάμερα

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τα μέλη της οικογένειάς του εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το μνημόσυνο.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε δύο τηλεοπτικές κάμερες και ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα έρχεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η ψυχολογία της μητέρας του είναι καλή, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Στα αμοντάριστα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Πρωινό” ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Παύλο Γλύξμπουργκ αν θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Λονδίνο.

//--> //-->

«Θα είμαι εδώ πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα σας κάνω δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πότε θα μιλήσω, αλλά σύντομα θα γίνει. Θα πηγαινοερχόμαστε στην Ελλάδα, γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο ακόμα. Ίσως κάνουμε ένα μνημόσυνο στην Αγγλία, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος στην Ευρώπη και στην Αγγλία που τον αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

«Το χθεσινό (σ.σ. την Κυριακή) ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ξέρανε από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια. Για μένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τι να σας πω; Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή. Θα μείνει εδώ. Όπως σας είπα εγώ θα πηγαινοέρχομαι, οπότε θα με βλέπετε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε ο Παύλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News