Μαχαιρωμένη και νεκρή βρέθηκε η 28χρονη αγνοούμενη του Έβρου

Ελλάδα
Μαχαιρωμένη και νεκρή βρέθηκε η 28χρονη αγνοούμενη του Έβρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις εντοπίστηκε η σορός της 28χρονης, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ το «Evros News» αναφέρει ότι στο σημείο βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αγνοούμενης 28χρονης γυναίκας που αγνοούταν από χθες (Κυριακή 19/02) το απόγευμα στην περιοχή του Τυχερού στον Έβρο, από όπου είχε ξεκινήσει μια βόλτα με τη μοτοσυκλέτα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας «Evros News», η νεαρή βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί, στο βουνό της Λευκίμμης Έβρου, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της. Στο σημείο αυτό την βρήκε ο θείος της.

Μόλις εντοπίστηκε η σορός της 28χρονης, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ το «Evros News» αναφέρει ότι στο σημείο βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της.

Η κοπέλα, που ήταν κάτοικος του Τυχερού, είχε δώσει χθες, Κυριακή, το μεσημέρι ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο για το απόγευμα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας.

Δυστυχώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ και το απόγευμα ξεκίνησαν προσπάθειες για τον εντοπισμό της οι οποίες συνεχίστηκαν και το βράδυ, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Η 28χρονη ήταν από τους πιο δραστήριους νέους του Τυχερού, πολύ κοινωνική και αγαπητή, συμμετέχοντας σε πολλές από τις εκδηλώσεις της γύρω περιοχής και ο χαμός της έχει βυθίσει ολόκληρη την τοπική κοινότητα σε πένθος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News