Μαχαιρωμένη βρέθηκε η «βασίλισσα του καρναβαλιού» στον Έβρο

Ελλάδα
Μαχαιρωμένη βρέθηκε η «βασίλισσα του καρναβαλιού» στον Έβρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της

Νεκρή βρέθηκε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, μαζί με τη μοτοσικλέτα της, μία 28χρονη κοπέλα από το Σουφλί Έβρου, η οποία από την Κυριακή αγνοείτο και την αναζητούσαν οι συγγενείς και φίλοι της.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, η «βασίλισσα του καρναβαλιού» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας. μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου. Το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Οι αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας.

Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News