Μύκονος: Αυτός είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από μπαρ - Πώς εστησε καρτέρι στο θύμα

Ελλάδα
Μύκονος: Αυτός είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από μπαρ - Πώς εστησε καρτέρι στο θύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο μαγαζί αναφέρουν πως ο 33χρονος ήταν αρκετά επιθετικός και έλεγε στον 34χρονο να μην ενοχλεί τη γυναίκα - Περίπου στις 5:00 δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο και μετά από παρότρυνση θαμώνων ο 34χρονος αποχώρησε αλλά επέστρεψε με την καραμπίνα

Στον προθάλαμο της νέας τουριστικής σεζόν, ένα ακόμη άγριο έγκλημα λαμβάνει χώρα στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Έξω από μπαρ στην Σκυλάμπελα της Μυκόνου, ένας 33χρονος Ελληνας, πυροβολεί και σκοτώνει έναν 34χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής. Ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης έφτασε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, σε πολύ άσχημη κατάσταση -όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι αστυνομικοί- λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με το STAR, άτομα που διασκέδαζαν στο μπαρ όπου διασκέδαζαν οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως ο 33χρονος και ο 34χρονος είχαν διαμάχη για μία γυναίκα. Μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο μαγαζί αναφέρουν πως ο 33χρονος ήταν αρκετά επιθετικός και έλεγε στον 34χρονο να μην ενοχλεί τη γυναίκα. Περίπου στις 5:00 δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο και μετά από παρότρυνση θαμώνων ο 34χρονος αποχώρησε. Στη συνέχεια ο δράστης πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και έστησε καρτέρι έξω από το μπαρ. Μόλις ο 33χρονος βγήκε τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι και παραδόθηκε στο ΑΤ μετά από μισή ώρα. Αστυνομικοί είπαν πως ο δράστης «είναι μεθυσμένος όσο δεν πάει» και «δεν έχει συνέλθει ακόμα».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cqncp2rzq2pl

Μύκονος: Ο θύτης και το θύμα

Ο 33χρονος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τουρισμό διαθέτοντας ξενοδοχείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου. Ο 34χρονος τον οποίο τον φώναζαν Γιάννη ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Νησί των Ανέμων και είχε αγοράσει μία βίλα την οποία ενοικίαζε τους θερινούς μήνες στο Airbnb.

(φωτογραφία reader.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News