Σεπόλια: Ποιοι είναι οι 8 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη έναντι αμοιβής (vid)

Ελλάδα
Σεπόλια: Ποιοι είναι οι 8 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη έναντι αμοιβής (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 12χρονη από τα Σεπόλια φέρεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς ακόμη 8 άνδρες, οι οποίοι έχουν ασελγήσει σε βάρος της

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, πέντε άτομα για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο» και μεταξύ τους ήταν ένας δερματολόγος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε έναντι αμοιβής σε βάρος της στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 12χρονη φαίνεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς και άλλους άνδρες που ήρθαν σε επαφή μαζί της, οι οποίοι για την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει πως είναι η πρώτη φορά που η 12χρονη φαίνεται να λέει ποια πρόσωπα είναι αυτά που ο Ηλίας Μίχος της είχε πει να συναντήσει.

Σεπόλια: 8 πρόσωπα την πλησίασαν από υπόδειξη του Ηλία Μίχου

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, η 12χρονη φέρεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς ακόμη 8 άνδρες, οι οποίοι έχουν ασελγήσει σε βάρος της. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 12χρονης, αυτοί οι 8 άνδρες δεν την πλησίασαν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών αλλά έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου. 

//--> //-->

Η 12χρονη, μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς αυτούς τους 8 άνδρες. Πιο συγκεκριμένα είναι:

  • ένας οδοντίατρος, παντρεμένος, με μία κόρη. Συναντήθηκε με τη 12χρονη πάνω από μία φορά
  • ο Χ. είναι παντρεμένος με μια κόρη 6 ετών
  • ένας άντρας ξένης καταγωγής, πατέρας ενός μικρού αγοριού, φέρεται να ζήτησε στον Μίχο να του γνωρίσει τη 12χρονη.
  • Ο Α. φέρεται να συναντήθηκε με τη 12χρονη στο υπόγειο του σπιτιού του
  • ο επονομαζόμενος «Γιώργος» φέρεται να είναι ο δεύτερος άντρας που συνάντησε μετά τον Ηλία Μίχο, σύμφωνα με τη 12χρονη
  • ένας άνδρας ξένης καταγωγής, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητών τηλεφώνων
  • ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων ξένης καταγωγής , τον οποίο είχε συναντήσει δύο φορές
  • ο Κ. που έχει μεταφορική εταιρία και μία αποθήκη, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό πατίνι

//--> //-->

Συνολικά από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, 18 άτομα εκ των οποίων και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, διερευνώνται από τις Αρχές για τον κατά συρροή βιασμό και κακοποίηση της ανήλικης.

Σεπόλια: Έρχονται και νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 65χρονος δερματολόγος, πατέρας τριών παιδιών, πλήρωνε 50 ευρώ για κάθε από τις δύο ή τρεις φορές, που είχε βιάσει στο ιατρείο του τη 12χρονη.

//--> //-->

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων των πέντε συλληφθέντων, τριών Ελλήνων και δύο Πακιστανών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 65χρονος δεν γνώρισε το 12χρονο θύμα μέσω της εφαρμογής Blindchat, στο οποίο είχε δημιουργήσει προφίλ ο Ηλίας Μίχος, αλλά απευθύνθηκε στον φερόμενο ως μαστροπό της.

Ο δερματολόγος που συνελήφθη, υποστηρίζει ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με το παιδί, ενώ δηλώνει ότι την έχει δει μόνο δύο φορές που πήγε στο ιατρείου του για να την εξετάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News