Σεισμός στην Τουρκία: Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Κ.Υ. Περάματος για ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες

Ελλάδα
Σεισμός στην Τουρκία: Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Κ.Υ. Περάματος για ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλειώδης και πέραν κάθε προσδοκίες ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας Περάματος για ανθρωπιστική βοήθεια σε Σύρια και Τουρκία.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Περάματος εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση του απαραιτήτου υλικού (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης κ.ά.) για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό γείτονες λαούς της Σύριας και Τουρκίας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Το μέγεθος της προσφοράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που καταδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων του τόπο μας. Καθώς η προσέλευση. Ήταν έντονη και διαρκής, η συγκέντρωση υλικού παρατάθηκε έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Με ενέργειες της Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Περάματος ο τεράστιος όγκος υλικού που συγκεντρώθηκε μαζί με το υλικό που έφερε στο χώρο του Κέντρου Υγείας και ο Δήμος Μυλοπόταμου, μεταφέρθηκε με φορτηγό - όχημα στις εγκαταστάσεις της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο για να προωθηθεί  το συντομότερο δυνατό στις πληγείσες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν συγκινητικά στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας Περάματος και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και το υψηλό αίσθημα συμπόνιας και ανθρωπιάς που διαθέτει ο  Μυλοπόταμος  και οι συντοπίτες μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News