Έκτακτο επίδομα: Ποιοι συνταξιούχοι θα το λάβουν - Πότε θα καταβληθεί

Ελλάδα
Έκτακτο επίδομα: Ποιοι συνταξιούχοι θα το λάβουν - Πότε θα καταβληθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτο επίδομα σε περίπου 1 εκατ. συνταξιούχους ανακοίνωσε και επίσημα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την αναγγελία από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την διάρκεια της εξειδίκευσης των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε γνωστό ότι σε περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχους θα καταβληθεί έκτακτο επίδομα.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο κ. Σταϊκούρας, το έκτακτο επίδομα 200 με 300 ευρώ θα λάβουν οι συνταξιούχοι που δεν έλαβαν καθόλου αύξηση στις συντάξεις τους αλλά και αυτοί που έλαβαν μικρή αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Σταϊκούρας, οι συνταξιούχοι που θα λάβουν το επίδομα των 200 με 300 ευρώ υπολογίζεται ότι είναι περίπου 1 εκατομμύριο. Μάλιστα, όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, οι δικαιούχοι συνταξιούχοι θα λάβουν το έκτακτο επίδομα μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι το έκτακτο επίδομα που θα δοθεί στους συνταξιούχους θα είναι αφορολόγητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News