Πετρούπολη: Σεσημασμένοι οι Ρομά που βίασαν την 28χρονη μητέρα

Ελλάδα
Πετρούπολη: Σεσημασμένοι οι Ρομά που βίασαν την 28χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα άτομα υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες στον βιασμό της 28χρονης μητέρας

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των δυο ένοπλων 25χρονων Ρομά που κατηγορούνται ότι βίασαν 28χρονη, μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού μέσα στις τουαλέτες μπαρ στην Πετρούπολη, τα ξημερώματα Κυριακής

Σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα προφιλ των φερόμενων ως βιαστών, οι οποίοι είναι μέλη γνωστών οικογενειών Ρομά με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ο ένας εκ των δυο Ρομά είναι γνωστός στα Άνω Λιόσια με το παρατσούκλι «Εσκομπάρ» και ο δεύτερος φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για άλλα αδικήματα.

Μαζί τους στο μπαρ στην Πετρούπολη, το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, ήταν τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία ήταν αυτόπτες μάρτυρες στον βιασμό της 28χρονης γυναίκας.

Το θύμα μιλώντας στις Αρχές για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δραστών, έκανε λόγο για δύο 25χρονους, έναν εύσωμο με ελαφρύ κενό στα δόντια και έναν πιο αδύνατο άνδρα με άγρια χαρακτηριστικά προσώπου.

Το χρονικό του βιασμού

Το σκηνικό αποτροπιασμού καταγράφηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα είχε πάει με μια φίλη της να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου βρίσκονταν και οι δύο ένοπλοι άντρες.

Η 28χρονη κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και την ακολούθησε ένας από τους άνδρες. Η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί, όμως εκείνος, με την απειλή όπλου, την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, παρά τη θέλησή της.

Αφού βγήκε ο δράστης από τις τουαλέτες, εισήλθε στη συνέχεια ο δεύτερος άνδρας, που πιθανόν να ειδοποιήθηκε από τον πρώτο. Κι εκείνος με την απειλή όπλου την βίασε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί έξω από το μαγαζί σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τμήμα, με τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, ο οποίος την εντόπισε επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας.

Το παράδοξο είναι ότι τη στιγμή του βιασμού βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες μέσα στις τουαλέτες, οι οποίοι, σύμφωνα με το θύμα, όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά γελούσαν.

Την Δευτέρα, το θύμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο ένοπλων βιαστών. Πρόκειται, δε, να κληθεί να καταθέσει και ο σεκιούριτι του μπαρ, ο οποίος, σύμφωνα με την 28χρονη, κάλυψε τους φερόμενους ως βιαστές της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News