Αυτοκτόνησε ο γιος της μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Ελλάδα
Αυτοκτόνησε ο γιος της μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας πως ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, η οποία θρηνεί τον γιό της, που αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στη Μάνη.

Ο 43χρονος Αντώνης, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, με τον θάνατό του να μην είναι ακαριαίος. Γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ο 43χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Ο Αντώνης Παναγάκος είχε κάνει μια ανάρτηση λίγες ώρες νωρίτερα στην οποία ανέφερε: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις….. άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας!!».

Η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας πως ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν. «Θα τον παντρέψω με το κορίτσι που αγαπούσε, γιατί δεν πρόλαβε. Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο» είπε η γνωστή μαγείρισσα. «Τον έβγαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και από την άλλη ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη επειδή δήθεν το παιδί μου έκλεψε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι στο εστιατόριό του» εξηγεί. «Ζει και θα ζει μες στην καρδιά μου και θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» τόνισε συγκλονισμένη η Μαίρη Πανάγακου και περιέγραψε πως ο γιος της πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του, τού είπε αντίο και εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News