Η propertymarket.gr κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Franchise Business Awards

Ελλάδα
Η propertymarket.gr κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Franchise Business Awards

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η propertymarket.gr ανακηρύχτηκε 1η ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες στην Ελλάδα και έλαβε το Χρυσό Βραβείο “BEST CORE WEB STRATEGY” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023, που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στη χώρα μας

Στην επίσημη τελετή απονομής «ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/2/2023 στο Gazarte, η εταιρεία propertymarket.gr κατέκτησε το 1ο Βραβείο στην Ελλάδα για την καλύτερη εταιρική Στρατηγική διαδικτύου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τις αιγίδες των ΥΠΑΝΕ (Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου.

Η propertymarket.gr ανακηρύχτηκε 1η ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες στην Ελλάδα και έλαβε το Χρυσό Βραβείο “BEST CORE WEB STRATEGY” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023, που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στη χώρα μας, με ελεγκτικό φορέα την iNOVAcert και το δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Η αξιολόγηση έγινε με κριτήρια την Στρατηγική, το Σχεδιασμό, τη Δημιουργικότητα, την Λειτουργικότητα, των Δυνατοτήτων και των Rankings συνολικά σε όλα τα επίπεδα. Το Βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της propertymarket.gr κ. Γιουμπάκης Ιωάννης, ο οποίος το αφιέρωσε από το βήμα της εκδήλωσης στα Στελέχη, τους Κτηματομεσίτες και τους Αντιπροσώπους της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, ευχαριστώντας τους θερμά για την καθημερινή υποδειγματική τους λειτουργία.

Τη Βράβευση της propertymarket.gr που είναι επάξια το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα, χαιρέτισαν στην εκδήλωση με τις ομιλίες τους, ο Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, o Θεόδωρος Καπράλος, B’ Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Διευθύνων Σύμβουλος των Coffee Island, ο Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, ο Σωτήρης Γιαννακάκης, Μέλος ΔΣ, Νομικός Σύμβουλος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, και ο Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, τον οποίο προλόγισε ο Δημήτρης Ραμαντζάς, υπεύθυνος γραφείου franchise του ΕΕΑ.

O διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης αναφερόμενος στο θεσμό και την propertymarket.gr δήλωσε χαρακτηριστικά: Το Franchise κατέχει επάξια τα σκήπτρα της πλέον δυναμικής στρατηγικής, ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας και ως πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη. Συνεργαζόμενοι μαζί μπορούμε να ορίσουμε και να προωθήσουμε τον κοινό και μεγαλειώδη σκοπό μας: Nα αναδείξουμε το franchise ως την πλέον ασφαλή επιλογή για το επιχειρείν και ως την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας. Αυτός ο σκοπός μάς εμπνέει, είναι δίκαιος και αποτελεί το όραμά μας: Απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, στοχεύει στην επιτυχία και υπηρετεί το δίκαιο επιχειρείν αφού αντέχει σε κοινωνικές, πολιτικές και τεχνολογικές αλλαγές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News