Βόλος: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μαρίας που «έφυγε» από καρκίνο μέσα σε λίγες ημέρες

Ελλάδα
Βόλος: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μαρίας που «έφυγε» από καρκίνο μέσα σε λίγες ημέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στον Βόλο, για τη Μαρία Μητράκα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών - Η κηδεία της έγινε σήμερα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Βόλο

Θρήνος στον Βόλο για την 19χρονη φοιτήτρια Μαρία Μητράκα, η οποία έφυγε από την ζωή μετά από ολιγοήμερη μάχη με τον καρκίνο. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

Υπενθυμίζεται πως η 19χρονη Μαρία Μητράκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Thenewspaper.gr, παραπονέθηκε στους γονείς της πριν από 45 ημέρες για πόνο στο στομάχι.

Επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, η 19χρονη συνέχισε να πονά και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική εικόνα της ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Η 19χρονη Μαρία Μητράκα ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και σπούδαζε Κοινωνική Εργασία στην Κομοτηνή από το 2021.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News