Ελλάδα

Στη Νέα Δημοκρατία το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος

Μια ακόμα «μεταγραφή», από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προς τη Νέα Δημοκρατία, επισημοποιήθηκε την Παρασκευή

Ο πρώην συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σπυρόπουλος, ανακοινώθηκε ότι ανήκει πλέον στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος. Μάλιστα, ο κ. Σπυρόπουλος θα κατέλθει στον εκλογικό στίβο, έχοντας θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ.Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook: «Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας , της Αρκαδίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται πως στη ΝΔ προσχώρησαν ακόμα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Καρανικόλας και η Ελευθερία Φταλάκη.

Η ανάρτηση του Απόστολου Σπυρόπουλου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια