Επάγγελμα ζιγκολό: Η πρώτη επίσημη άδεια σε... άνδρα στην Ελλάδα για να εκδίδεται!

Ελλάδα
Επάγγελμα ζιγκολό: Η πρώτη επίσημη άδεια σε... άνδρα στην Ελλάδα για να εκδίδεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονος προβληματισμός στην αρμόδια επιτροπή αδειών

 Στην αρμόδια επιτροπή αδειών άσκησης επαγγέλματος εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων της Ηλείας κατατέθηκε αίτηση από νεαρό άνδρα. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά της σεξεργασίας που προσκόμισε στην υπηρεσία προβλημάτισαν την αρμόδια επιτροπή αδειών η οποία για πρώτη φορά αντικρύζει αίτηση για ελεύθερη άσκηση επαγγέλματος του σεξ απο άνδρα.  Αυτό που υπογραμμίζεται πάντως είναι ότι η αίτηση του ενδιαφερόμενου εγκρίθηκε τελικά , σε έναν "κλάδο" στον οποίο μέχρι στιγμής απασχολούνταν μόνο γυναίκες στην Ηλεία.

Για την ιστορία..  ταινία της δεκαετιάς του 1980 με τον αγαπημένο ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ με τον ομώνυμο τίτλο  "American Gigolo" όπου ένας γοητευτικός νεαρός, βγάζει τα προς το ζην ως συνοδός πλούσιων κυριών. Αυτή η "απασχόληση" του προσφέρει όλα όσα ονειρεύεται ένας νέος: γρήγορο αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, άνετο σπίτι.κτλ.

Τώρα στον συγκεκριμένο νόμο η σεξεργασία ασκείται (νόμιμα τουλάχιστον) μόνο σε μία περιοχή, κοντά στην Αμαλιάδα. Όπως αναφέρουν άλλα μέσα, ο εν λόγω νεοφερμένος στον κλάδο θα εξυπηρετεί τόσο άντρες, όσο και γυναίκες. Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί, είναι αν η αίτηση για τέτοια άδεια από άνδρα είναι πρωτιά μόνο για την Ηλεία, ή και για όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News