Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό DJ: «Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα» - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ελλάδα
Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό DJ: «Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα» - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, αφού την «έσπασε στο ξύλο» έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα, επιτέθηκε στον νυν σύντροφό της και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα

Στις φωτογραφίες που τράβηξε το νεαρό μοντέλο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, γνωστό dj, το Σάββατο το βράδυ, φαίνονται τα τραύματα που τις προκάλεσε στο πρόσωπο.

Ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, αφού την «έσπασε στο ξύλο» έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα, επιτέθηκε στον νυν σύντροφό της και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να συνέλθω και να το ξεπεράσω. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη και να μιλήσω για να προστατεύσω κι άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και να φοβούνται να μιλήσουν» είπε στο protothema.gr το νεαρό μοντέλο.

«Είχα 7 χρόνια σχέση μαζί του κι όταν με χτυπούσε έλεγα στον εαυτό μου “Έλα μωρέ πάνω στα νεύρα του το κάνει, με αγαπάει” και τον συγχωρούσα. Δυστυχώς δεν έβλεπα το κακό που μου έκανε, μέχρι το Σάββατο το βράδυ που καταλήξαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άλιμο, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κι εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά θύματα».

Δείτε φωτογραφίες από τα χτυπήματα που δέχτηκε η νεαρή κοπέλα

Και πρόσθεσε: «Το Σάββατο, το βράδυ όταν βγήκαμε από ένα μπαρ μαζί με τον σύντροφό μου και περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ο πρώην σύντροφός μου και μου έριξε μια μπουνιά στο σαγόνι. Έχασα για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου και μέχρι να συνέλθω είχαν πιαστεί στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το αγόρι μου κι εγώ έβαλα το χέρι μου για να τους χωρίσω. Κι ο πρώην μου, με ξαναχτύπησε στο κεφάλι, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Το αγόρι μου, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πρώην μου κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί, του έκοψε κομμάτι και φώναζε. Τότε, ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ,περιπολικά και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μείναμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα. Είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω, να το ξεπεράσω και συνέλθω οριστικά».

Το χρονικό

Το απίστευτο συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής. Ο 40χρονος dj ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί, διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας.

Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτι, τον οποίο ο dj τον γνώριζε. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, τους πλησίασε τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα.

Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας το μοντέλο, είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκε με την κοπέλα και τον νυν σύντροφό της στο τμήμα της Γλυφάδας ενώ το μοντέλο έχει κάνει μήνυση σε βάρος του, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου.

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή δηλώνει συντετριμμένος για το συμβάν, ωστόσο ουδέποτε προκάλεσε την οποιαδήποτε σωματική βλάβη» αναφέρει στο protothema.gr ο συνήγορος του dj κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News