Πτώση Phantom F-4: Ράγισαν καρδιές στο σπαρακτικό αντίο του πατέρα του Μάριου - «Ψηλά είσαι και τώρα! ψηλά!» (vid)

Ελλάδα
Πτώση Phantom F-4: Ράγισαν καρδιές στο σπαρακτικό αντίο του πατέρα του Μάριου - «Ψηλά είσαι και τώρα! ψηλά!» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράγισαν καρδιές στους επικήδειους που εκφώνησαν ο πατέρας και μητέρα του Μάριου- Μιχαήλ Τουρούτσικα - Δάκρυα από την πολιτειακή και την πολιτική ηγεσία

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τσουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το Phantom F-4 στο οποίο επέβαινε συνετρίβη την Δευτέρα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην θαλάσσια περιοχή νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Ειδικότερα, κορυφαίες στιγμές του δράματος εκτυλίχθηκαν σήμερα Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, πρώτα με τους επικήδειους που εκφώνησαν ο πατέρας και η μητέρα του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom, καθώς και λίγο πριν την ταφή του υποσμηναγού, μην αφήνοντας κανέναν ασυγκίνητο.

Φώναξαν «αθανάτος» για τον 29χρονο όταν η σορός του έφτασε στον ιερό ναό. Πρώτοι στον ιερό ναό έφτασαν οι γονείς του αδικοχαμένου ιπτάμενου με τη μητέρα του να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία του παιδιού της.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταφή του υποσμηναγού, άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας έριξε βολές στον αέρα ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Οι εικόνες των γονιών του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τόσο ξαφνικά τον γιο τους όταν έπεσε το Φάντομ, είναι σπαρακτικές.

Λίγο πριν την ταφή συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας που αποχαιρετά τον γιο του:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News