ΝΔ για Βαρεμένο: Άσκησε σωματική βία στην Καραμανλή - Η τοποθέτηση της βουλεύτριας κατά του Τσίπρα (vid)

Ελλάδα
ΝΔ για Βαρεμένο: Άσκησε σωματική βία στην Καραμανλή - Η τοποθέτηση της βουλεύτριας κατά του Τσίπρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση» και άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της Άννας Καραμανλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και συγκρίνει με τους Χρυσαυγίτες -

Το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή σχολιάζει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση» και άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της Άννας Καραμανλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και συγκρίνει με τους Χρυσαυγίτες. Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «η πρωτόγνωρη επίθεση» αποτελεί «ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό» και «εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας».

Προηγήθηκε η τοποθέτηση της κ. Καραμανλή, η οποία δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει την εθνική τραγωδία της απώλειας των δύο πιλότων του μοιραίου Φάντομ που κατέπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδειξε στον «αέρα» της εκπομπής φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παλλάς», όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα φόρο-τιμής στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό, κατηγορώντας τον ότι πήγε σε θεατρική παράσταση τη μέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, μετά την πτώση του F-4.

«Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι ο κ. Τσίπρας. Γιατί το λέω; Γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας, χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει», είπε μέσα στο παραλήρημά της η Άννα Καραμανλή,

Η ίδια πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα ν’ ανεβάσει φωτογραφίες - από εκδήλωση που είχε παραβρεθεί την προηγούμενη μέρα - λίγα λεπτά αφού είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του πρώτου πιλότου του μοιραίου Φάντομ.

Ο Γιώργο Βαρεμένος απάντησε οτι «αυτό είναι αθλιότητα».

«Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο κρεσέντο λαϊκισμού της Άννας Καραμανλή, όμως στη συνέχεια έχασε την ψυχραιμία του και πήρε τη φωτογραφία από τα χέρια της και την πέταξε. Ευτυχώς για τον ίδιο δήλωσε γρήγορα ότι παίρνει πίσω τη χειρονομία, με την κ. Καραμανλή ν' απαντά οτι αυτό τον τιμά.

«Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Το περιστατικό

Οι δύο βουλευτές είχαν το πρωί έντονη αντιπαράθεση στο πάνελ του ΣΚΑΪ, με την Άννα Καραμανλή να δείχνει στον αέρα μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος πήγε στην παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «υποκρισία» γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούσε στη φωτογραφία ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρός ο συγκυβερνήτης του Phantom Μάριος Τουρούτσικας… Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Γιώργο Βαρεμένο ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες. Η Άννα Καραμανλή συνέχισε να επιδεικνύει τη φωτογραφία και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της το άρπαξε και το τσαλάκωσε…

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News