Ελλάδα

Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση στον Άρειο Πάγο - «Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου»

«Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους. Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου. Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» είπε ο υπουργός

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, για να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

«Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους. Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου. Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» είπε ο υπουργός εξερχόμενος.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο απόστρατος αστυνομικός έχει καταγγείλει πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος «συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών» στην οποία έχει εμπλακεί συγγενικό του πρόσωπο.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση, πριν λίγες ώρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει λόγο για «ψεύδη» και «συκοφαντίες».

«Δόλια αποσιωπούν ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες για το πρόσωπό μου προήλθαν από Αξιωματικό της Αστυνομίας το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε. Η κατάθεση, μάλιστα, δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός, που, επίσης, αποστρατεύτηκε εκείνη την ημέρα! Προφανώς, αυτή η σκευωρία δε με αγγίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχω την παραμικρή σχέση με το περιστατικό. Το οποίο, σημειωτέον, αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!», ήταν η σχετική ανακοίνωση του κ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος είχε προαναγγείλει πως θα κινηθεί νομικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια