default-image

Η αστυνομία εντόπισε 71 κιλά χασίς σε θαμμένα βαρέλια

Ελλάδα
Η αστυνομία εντόπισε 71 κιλά χασίς σε θαμμένα βαρέλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοποθέτησαν ναρκωτικά σε βαρέλια και τα έθαψαν βαθιά στη γη.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους.

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν σε χωριό της Λάρισας δύο άτομα να κρύψουν ναρκωτικά.

Τοποθέτησαν ναρκωτικά σε βαρέλια και τα έθαψαν βαθιά στη γη.

Δεν υπολόγισαν όμως, έναν αστάθμητο παράγοντα, αυτόν του αστυνομικού σκύλου, ο οποίος τα ανακάλυψε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ξεθάψουν τα βαρέλια που περιείχαν μέσα συνολικά 71 κιλά χασίς.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χθες το πρωί της Τετάρτης σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας (Κιπάρισσος), με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός πλαστικών βαρελιών, θαμμένων στο έδαφος και κατασχέθηκαν:

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι από ενεδρεύοντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη στις 24-01-2023, το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους -35- κιλών και -822- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιτήρησης του σημείου από τους αστυνομικούς, κατελήφθη χθες ο συλληφθείς, ο οποίος μετέβη εκεί με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστο άτομο, το οποίο διέφυγε με το όχημα μετά την αποβίβαση του συλληφθέντος.

Οι προαναφερόμενες ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντος κατασχέθηκε -1- κινητό τηλέφωνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News