LIVE - Συνέντευξη Τύπου Αλέξη Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί από όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή - Αμεσα εκλογές

Ελλάδα
LIVE - Συνέντευξη Τύπου Αλέξη Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί από όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή - Αμεσα εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα 5 του Ζαππείου για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεκλογικής περιόδου - «Αποσυρόμαστε από τις ψηφοφοριες στη βουλη, να προκηρυχθούν αμεσα εκλογές - Δεν θα νομιμοποιήσουμε την εκτροπή - Ο λαός και όχι 156 βουλευτες να αποφασίσει: με τη Δημοκρατια ή με την εκτροπή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο αρχηγος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, στο Ζάππειο, για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα 5 του Ζαππείου για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απαντήσει, επίσης, σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του εγχώριου και ξένου Τύπου.

«Δηλώνουμε ότι όσο ο κος Μητσοτάκης θα αρνείται να πράξει το αυτονόητο, να προσφύγει στη κρίση του ελληνικού λαού για όσα εναντίον της δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου διέπραξε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δε θα νομιμοποιεί το νομοθετικό έργο μιας κυβέρνησης της εκτροπής. Από εδώ και στο εξής, με εξαίρεση τη συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της προσπάθειας να επανέλθει στο προσκήνιο, η εγκληματική συμμορία των νεοναζί, θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή. Και από σήμερα ξεκινάμε την πορεία μας προς τον ελληνικό λαό γιατί μόνο αυτός μπορεί και έφτασε η ώρα να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και την κοινωνική Δικαιοσύνη», σιμείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ζητώντας άμεσα εκλογές. «Δεν θα νομιμοποιήσουμε την εκτροπή, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας πως «ο λαός και όχι 156 βουλευτες να αποφασίσει: με τη Δημοκρατια ή με την εκτροπή».

Παρακολουθήστε LIVE τη συνέντευξη Τύπου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News