Θρήνος για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο - Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων σε ένδειξη πένθους

Ελλάδα
Θρήνος για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στο Ναύπλιο - Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων σε ένδειξη πένθους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ποδόσφαιρο της Αργολίδας θρηνεί τον χαμό του 46χρονου, Σάκη Σαράντη, με την τοπική ΕΠΣ να ανακοινώνει την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με αυτό τον τρόπο θα τιμηθεί η μνήμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα Προίτος - Εθνικός Τολού.

Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε ωστόσο άνοιξε μόνο και μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Οι γιατροί έπεσαν πάνω από τον 46χρονο ποδοσφαιριστή και έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον κρατήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Η ΕΠΣ Αργολίδας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι αναστέλλει σήμερα (30/1) όλες τις αθλητικές δραστηριότητες εις ένδειξη πένθους. Αναλυτικά:

«Με απόφαση του Προέδρου και του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εις ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή, ΣΑΚΗ ΣΑΡΑΝΤΗ αναστέλλονται για σήμερα 30 /01/2023 όλες οι αθλητικές δραστηριότητες( προπονήσεις Προεθνικών Ομάδων Κ-14, Κ-16, φιλικοί αγώνες, προπονήσεις ομάδων, προπονήσεις club) που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Την επόμενη αγωνιστική 03-04/02/2023 σε όλους τους αγώνες της Ένωσής μας θα τηρηθεί 1(ενός λεπτού) σιγή και όλες οι ομάδες θα αγωνισθούν με μαύρα περιβραχιόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News