Κολυδάς: «Δεν υφίσταται κόντρα μετεωρολόγων - Άλλο παρουσιαστής καιρού κι άλλο μετεωρολόγος»

Ελλάδα
Κολυδάς: «Δεν υφίσταται κόντρα μετεωρολόγων - Άλλο παρουσιαστής καιρού κι άλλο μετεωρολόγος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντίδραση του Θοδωρή Κολυδά προκάλεσε η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για επέλαση του χιονιά και «χιόνια στα πεδινά» έως τις 4 Φεβρουαρίου

Απάντηση σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κόντρα μεταξύ μετεωρολόγων έδωσε ο Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγραψε στο Twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) «είναι νωρίς για συμπεράσματα μετά από τόσες μέρες για τον καιρό. Αυτό θέλω να πω αν δεν καταλάβατε. Δεν υφίσταται καμία κόντρα μετεωρολόγων. Άλλο ο παρουσιαστής καιρού και άλλο ο μετεωρολόγος. Μη προσπαθείτε να αναδείξετε θέμα που δεν υφίσταται».

Και επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία διευκρίνιζε:

«Η “Χιονοστιβάδα” της είδησης:

  1. Η διαφωνία βρίσκεται μόνο μεταξύ των μοντέλων.
  2. Ο παρουσιαστής και ο μετεωρολόγος αποτελούν 2 διαφορετικά επαγγέλματα.
  3. Η αξία δεν αποδίδεται στον “τίτλο” αλλά στα λεγόμενα.
  4. Επί της ουσίας ειπώθηκαν τα ίδια.
  5. Είδα μόνο τα @parapolitika901».
https://twitter.com/KolydasT/status/1619099172195700737

Την αρχική αντίδραση του Θοδωρή Κολυδά προκάλεσε, σύμφωνα με το “Ποντίκι”, η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για επέλαση του χιονιά και «χιόνια στα πεδινά» έως τις 4 Φεβρουαρίου.

O Σάκης Αρναούτογλου ήταν αυτός που έκανε πρώτος λόγο για επέλαση του χιονιά, λέγοντας ότι «μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου, όπως δείχνουν σήμερα τα προγνωστικά μοντέλα, θα έχουμε πολύ κρύο και δεν αποκλείεται να έχουμε χιόνια ακόμη και στα πεδινά».

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κ. Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στο Twitter επισήμανε πως το μόνο σίγουρο είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

«“Απ’ την Κική κι απ’ τη Κοκό...” Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της εβδομάδος, για να δούμε πού θα…”κάτσει η μπίλια”. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς. Μη πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/KolydasT/status/1619015311658995712
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News