"Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές, έχουμε βάλει νάρκες" – Αυτό είναι το απειλητικό email που εστάλη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Ελλάδα
"Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές, έχουμε βάλει νάρκες" – Αυτό είναι το απειλητικό email που εστάλη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος Ρώσος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη

Αυτό είναι το απειλητικό email που εστάλη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με το enikos.gr, ο αποστολέας του νέου email ισχυρίζεται ότι είναι φίλος του Ρώσου φαρσέρ, ο οποίος συνελήφθη για την αποστολή των email που μιλούσαν για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, το παρακάτω email έχει κοινοποιηθεί και στα έξι νοσοκομεία, τα οποία είχε συμπεριλάβει ο Ρώσος φαρσέρ στα δικά του email.

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές

Έχουμε βάλει νάρκες στο αεροδρόμιό σας

Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα και θα επιβάλουμε τον νόμο της Σαρία.

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Vlad Saveliev.

Επικοινωνήστε μαζί μου. Έχω telegram», αναφέρεται στο email που παρουσιάζει το enikos.gr:

απειλητικό mail

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος Ρώσος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη.

Είχε κάνει αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες στρεφόταν κατά της κυβέρνησης για την στάση που κράτησε σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Έγραφε συγκεκριμένα στις αναρτήσεις του, ότι «θα βάζω βόμβες», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ’ εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ’ εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News