Κακοκαιρία: Απίστευτες εικόνες σε νηπιαγωγείο - Κινδύνευσαν παιδιά, αλλά ο δήμαρχος επικοινωνεί μόνο τις Τετάρτες

Ελλάδα
Κακοκαιρία: Απίστευτες εικόνες σε νηπιαγωγείο - Κινδύνευσαν παιδιά, αλλά ο δήμαρχος επικοινωνεί μόνο τις Τετάρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμαρχος δέχεται μόνο Τετάρτη να συνομιλήσει με το κοινό, την στιγμή που τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου κινδύνευσαν και το κτίριο όπως αποδεικνύεται είναι ακατάλληλο να φιλοξενεί παιδιά!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες, στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, στο κέντρο της Αθήνας, με το κτίριο να πλημμυρίζει και τις δασκάλες να προσπαθούν να βγάλουν έξω πολύ μικρά παιδιά χρησιμοποιώντας τα θρανία.

Όπως φαίνεται από ανάρτηση στα social media η κατάσταση στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας είναι τριτοκοσμική και δεν μπορεί ένα συγκρότημα και μάλιστα που φιλοξενεί παιδιά πολύ μικρής ηλικίας να μην είναι ασφαλές.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, το οποίο επικοινώνησε με το γραφείο του Δημάρχου, Δημήτρη Κάρναβου, για να έχει και την άποψή του για το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ωστόσο κατέστη αδύνατη η επικοινωνία καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ο κ. Κάρναβος βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη. Επίσης ενημέρωσαν ότι ο Δήμαρχος δέχεται μόνο Τετάρτη να συνομιλήσει με το κοινό, την στιγμή που τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου κινδύνευσαν και το κτίριο όπως αποδεικνύεται είναι ακατάλληλο να φιλοξενεί παιδιά.

Θα ήταν καλό ο Δήμαρχος να δείχνει περισσότερη ευαισθησία όταν προκύπτουν τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News