ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο: «Οι φθηνοί αντιπερισπασμοί της ΝΔ θα καταρρεύσουν με πάταγο»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο: «Οι φθηνοί αντιπερισπασμοί της ΝΔ θα καταρρεύσουν με πάταγο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι κατασκευές της και οι φθηνοί αντιπερισπασμοί θα καταρρεύσουν με πάταγο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του σχετικά με τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο σε σχόλιό του για κατασκευές της Νέας Δημοκρατίας και φθηνούς αντιπερισπασμούς αναφορικά με τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σημειώνεται ότι  η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε ξεχωριστή έρευνα προκειμένου να ερευνηθούν αυτοτελώς όσα ανέφερε στην κατάθεσή της η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα, περί χρημάτων που έφευγαν από τον επιχειρηματία προς τον ΣΥΡΙΖΑ σε τσάντες.

Ακολουθεί το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου ορθώς ζήτησε από τους καταγγέλλοντες να καταθέσουν αρμοδίως όσα καταγγέλλουν στη δικαιοσύνη και όχι στο Ειδικό Δικαστήριο για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Και ακόμη ορθότερα, φέρεται να αναρωτήθηκε ποιος ο λόγος να ειπωθούν αυτά στο Ειδικό Δικαστήριο και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια.

Ας μην αγωνιά η ΝΔ, λοιπόν.

Οι κατασκευές της και οι φθηνοί αντιπερισπασμοί θα καταρρεύσουν με πάταγο.

Αφού η κα Διαμάντη ούτως ή άλλως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για την ψευδορκία της, αφού ο κ. Παππάς της έχει υποβάλει μήνυση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News