Αυτά είναι τα ονόματα που περιείχε ο φάκελος Ράμμου

Ελλάδα
Αυτά είναι τα ονόματα που περιείχε ο φάκελος Ράμμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσοι αναρωτήθηκαν τι περιείχε ο φάκελος που κρατούσα όταν έβγαινα από το φάκελο από τη συνάντηση με το γάμο ήρθε η ώρα να τους λύσω την απορία. Περιείχε τα αποτελέσματα της έρευνας της αρχής διασφάλισης απορρήτου μετά από αίτημα που εγώ κατέθεσα στις 7 Δεκεμβρίου όταν και επισκέφτηκα την αρχή», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε τα ονόματα που αναγράφονται στον φάκελο Ράμμου και ήταν υπό παρακολούθηση.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Σήμερα θα μιλήσουμε στη φάση των αποδείξεων, που μπορεί να αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα από το σύνολο των περιπτώσεων που το παρακράτος του Μαξίμου έθεσε σε επί σύνδεση.

Όσοι αναρωτήθηκαν τι περιείχε ο φάκελος που κρατούσα όταν έβγαινα από το φάκελο από τη συνάντηση με το γάμο ήρθε η ώρα να τους λύσω την απορία. Περιείχε τα αποτελέσματα της έρευνας της αρχής διασφάλισης απορρήτου μετά από αίτημα που εγώ κατέθεσα στις 7 Δεκεμβρίου όταν και επισκέφτηκα την αρχή», ανέφερε και πρόσθεσε: «Περιέχει τα παράνομα έργα του σκοτεινού παρακράτους που έστειλε ο Μητσοτάκης, το ξεγύμνωμα του παρακράτους, περιέχει το σκοτάδι που έχουμε όλες υποχρέωση οι δυνάμεις να φωτίσουμε».

Τα ονόματα

Ζήτησα επισήμως για να ελεγχθεί αν ετέθη σε επισύνδεση από την ΕΥΠ ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ κ. Λαλούσης, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Διακόπουλος, ο πρώην και ο νυν επικεφαλής της διεύθυνσης Εξοπλισμών κ. Λάγιος και κύριος Αλεξόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News