Υποκλοπές: Με άρωμα Κρήτης η τοποθέτηση του Χάρη Μαμουλάκη στη Βουλή (βίντεο)

Κρήτη
Υποκλοπές: Με άρωμα Κρήτης η τοποθέτηση του Χάρη Μαμουλάκη στη Βουλή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποκλοπές, ακρίβεια, αισχροκέρδεια και ΒΟΑΚ στην ατζέντα

Με μια τοποθέτηση επικεντρωμένη στα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και άρωμα Κρήτης, πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, με την ιδιότητα και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την ασφάλεια των μεταφορών.

Ο Χάρης Μαμουλάκης επέκρινε την στάση των Βουλευτών της ΝΔ που αρνήθηκαν (!) ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για τα αποτελέσματα της έρευνας της Ανεξάρτητης Αρχής για τις υποκλοπές. «Πρόκειται για μια θλιβερή μέρα για τον Κοινοβουλευτισμό και την Βουλή των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτό που συνετελέσθη στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας, η «επίθεση» προς τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Χρήστο Ράμμο, θεωρώντας ότι δεν έχει το δικαίωμα να ενημερώσει τη Βουλή, είναι η απόδειξη ότι δεν θέλουν να πέσει φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών και έχουμε σε εξέλιξη ένα δεύτερο σκάνδαλο, αυτό της συγκάλυψης.».

Καυτηρίασε επίσης την στάση της Υφυπουργού Εργασίας, που αποκάλυψε που μένει και σε ποιο σχολείο πηγαίνει η 12χρονη που είχε πέσει θύμα παιδοβιαστών στον Κολωνό, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει αφήσει ανεξέλεγκτα τα κυκλώματα να δρουν εις βάρος των καταναλωτών.

Αναφορά έκανε ο Χάρης Μαμουλάκης και στον ΒΟΑΚ, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα πολύπαθο έργο, αφού χάθηκαν τριάμισι χρόνια με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να συνεχιστούν όσα είχαν αρχίσει επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με την προσθήκη διοδίων για όλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News