Εύα Καϊλή: Πώς την «έκαψε» ο Παντσέρι και μπλόκαρε την αποφυλάκισή της - Η ίδια επιμένει την αθωότητά της

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Πώς την «έκαψε» ο Παντσέρι και μπλόκαρε την αποφυλάκισή της - Η ίδια επιμένει την αθωότητά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την απόφαση να παραμείνει προφυλακιστέα, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «Κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθώ κάτι που δεν έκανα»

Επιμένει ότι είναι αθώα η Εύα Καϊλή μετά την απόρριψη χθες από το προδικαστικό συμβούλιο του Βελγίου του αιτήματός της να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι, για το σκάνδαλο Qatargate.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, η Εύα Καϊλή, μετά την απόφαση να παραμείνει προφυλακιστέα, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «Κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθώ κάτι που δεν έκανα».

Καταγγέλλει βασανιστήρια

Σχετικά με τις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή στο κελί της Αστυνομίας, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «βασανιστήρια» και «σκηνές που θυμίζουν "Εξπρές του Μεσονυχτίου"».

Ο δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά: «Τα βασανιστήρια δεν έγιναν στις φυλακές όπου κρατείται. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε Τετάρτη 11 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 12 Ιανουαρίου όταν -ενώ έπρεπε μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση στην Αστυνομία να επιστρέψει στις φυλακές- με εντολή του ανακριτή διατάχθηκε να μείνει στο κελί της Αστυνομίας».

Πώς ο Παντσέρι έπαιξε ρόλο στην συνέχιση της προφυλάκισής της

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ρόλο στη συνέχιση της προφυλάκισής της έπαιξε και ο Παντσέρι ο οποίος συνεργάζεται και μιλά με τις Αρχές. Χωρίς να είναι γνωστό το τι έχει καταθέσει για την Καϊλή, θεωρείται ότι οι αναφορές του στο όνομά της λειτούργησαν αρνητικά χθες στην απόφαση των δικαστών για το αν θα αποφυλακιστεί ή όχι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News