Ελλάδα

Κολλέγιο Αθηνών: Πώς ξεκίνησε ο καβγάς δύο μαθητών σε πλατεία του Ψυχικού

Το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για έναν έντονο καβγά μεταξύ δύο μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών στην πλατεία του Ψυχικού. Έτσι ξεκίνησε η υπόθεση με την εισβολή εξωσχολικών με αιχμηρά αντικείμενα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, η οποία σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με την εισβολή ατόμου ή ατόμων στο Κολλέγιο Αθηνών με αιχμηρά αντικείμενα, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρια.

Το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για έναν έντονο καβγά μεταξύ δύο μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών στην πλατεία του Ψυχικού. Έτσι ξεκίνησε η υπόθεση με την εισβολή εξωσχολικών με αιχμηρά αντικείμενα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, η οποία σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο μαθητές τσακώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου σε πλατεία του Ψυχικού, έξω από γνωστή καφετέρια  και ο ένας εκ των δύο φώναξε έναν αλλοδαπό, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, για να χτυπήσει το συμμαθητή του. Ο αλλοδαπός, μαζί με κάποια ακόμα άτομα, περικύκλωσαν τον μαθητή και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια φίλων του και να πάει στο σχολείο.

Στη συνέχεια ο αλλοδαπός, μαζί με ένα ακόμα άτομο, πήγαν στο Κολλέγιο Αθηνών, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, μπήκαν στον προαύλιο χώρο, πιθανότατα πηδώντας από μάντρα, αναζητώντας τον μαθητή.

Τότε σήμανε ο συναγερμός και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σχολεία, τα εξωσχολικά άτομα είχαν εξαφανιστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια