Θανάσης Μπούρας: «Τρόλαραν την πρόσκλησή μου» - Η απάντηση για την γουρνοπούλα και τα 11 ευρώ (βίντεο)

Ελλάδα
Θανάσης Μπούρας: «Τρόλαραν την πρόσκλησή μου» - Η απάντηση για την γουρνοπούλα και τα 11 ευρώ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την πρόσκληση για τη γιορτή του αναγράφεται ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα την οποία όμως θα πρέπει οι προσκεκλημένοι να πληρώσουν 11 ευρώ το άτομο

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, ο Θανάσης Μπούρας σχολιάζοντας τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, όπου στην πρόσκληση για τη γιορτή του αναγράφεται ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα την οποία όμως θα πρέπει οι προσκεκλημένοι να πληρώσουν 11 ευρώ το άτομο, «Δεν είναι πραγματική ανάρτηση, είναι προϊόν μοντάζ», τόνισε.

Ο κ. Μπούρας ανέφερε ότι «με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω».

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας σημειώνοντας προς όσους πίστεψαν πως είναι αληθινή η αναφορά στην γουρνοπούλα και στη χρέωση των ψηφοφόρων πως ούτε ο χώρος προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούρα, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».

«Μην στενοχωριέσαι, Θανάση, άσπονδοι φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα επανεκλεγείς πρώτος» σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News