Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 25 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο για διήμερη περιοδεία

Κρήτη
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 25 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο για διήμερη περιοδεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βραδύ της 25ης Ιανουαρίου θα μιλήσει σε ανοιχτή θεματική κεντρική εκδήλωση, ενώ στα πλαίσια των διήμερης περιοδείας του θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης

Επίσκεψη στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει το διήμερο 25 - 26 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πολιτικών του εξορμήσεων ενόψει των επικείμενων εκλογών, οι οποίες όπως γνωστοποίησε θα πραγματοποιηθούν Απρίλιο ή Μάιο και 4 με 5 εβδομάδες μετά η δεύτερη κάλπη. Επί της ουσίας, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη της Κρήτης, σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Ηράκλειο με διυπουργικό κλιμάκιο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει επιβεβαιωθεί ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως έχει γράψει το neakriti.gr, στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας του ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το έργο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι, τμήματα του ΒΟΑΚ τη Μεσαρά, ενώ θα έχει επαφές με παραγωγικούς κλάδους και φορείς του Ηρακλείου.

Το βραδύ της 25ης Ιανουαρίου θα μιλήσει σε ανοιχτή θεματική κεντρική εκδήλωση, ενώ στα πλαίσια των διήμερης περιοδείας του θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Η διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο, συνιστά την πρώτη επίσημη παρουσία στην Κρήτη λίγο πριν ανοίξει η προεκλογική περίοδος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νησί άλλες τρεις φορές μέχρι τις κάλπες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News