Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αυτές είναι οι βασιλικές οικογένειες που ήρθαν στην κηδεία (βίντεο)

Ελλάδα
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αυτές είναι οι βασιλικές οικογένειες που ήρθαν στην κηδεία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον δικό τους τρόπο κάλυψαν τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης την είδηση τόσο του θανάτου όσο και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο διεθνή ειδησεογραφικό φακό μπήκε η χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, με αφορμή το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. 

Στη χώρα μας βρέθηκαν τα τελευταία 24ωρα εστεμμένοι και μέλη βασιλικών οικογενειών δίνοντας το «παρών» στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι υψηλοί καλεσμένοι έφτασαν - σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε - σταδιακά στην Μητρόπολη Αθηνών και αφού έγιναν δεκτοί από τους γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, Φίλιππο και Νικόλαο, οδηγήθηκαν στη θέση τους. Ειδικότερα, στην κηδεία παρέστησαν 8 μονάρχες, βασιλιάδες-αρχηγοί κρατών (πέντε με τον τίτλο του βασιλιά, ένας πρίγκιπας και ένας με τον τίτλο του Μέγα Δούκα). Εκ μέρους της Μεγάλης Βρετανίας, η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και αδερφή του βασιλιά Καρόλου.

//--> //-->

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News