default-image

Χρυσομάλλης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου που έφερε τα μνημόνια δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους;»

Ελλάδα
Χρυσομάλλης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου που έφερε τα μνημόνια δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις Χρυσομάλλη

Μία δήλωση  του βουλευτή της ΝΔ, Μίλτου Χρυσομάλλη, ο οποίος παρέστη στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, και απαντώντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, ο κ. Χρυσομάλλης επιχείρησε να αιτιολογήσει την άποψή του ότι ο τέως βασιλιάς έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους, λέγοντας: «Ο κ. Παπανδρέου Γιώργος, που υπήρξατε βουλευτής του και έφερε τα μνημόνια -γερός να είναι ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια- δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους; Θα κριθεί πολιτικά; Ο κάθε κυβερνήτης κρίθηκε από τον ελληνικό λαό».

//--> //-->

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ να καταδικάσει τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της για τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Αμετανόητα πιστός στα ένστικτα της αντιμνημονιακής Πλατείας και στις φαντασιώσεις του Ζαππείου. Η ΝΔ οφείλει να καταδικάσει άμεσα τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της για τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News