Στρώνουν χαλίκι στο μονοπάτι απ' όπου θα περάσει η πομπή για το νεκροταφείο στο Τατόι - Καθαρίστηκε σε 48 ώρες

Ελλάδα
Στρώνουν χαλίκι στο μονοπάτι απ' όπου θα περάσει η πομπή για το νεκροταφείο στο Τατόι - Καθαρίστηκε σε 48 ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις χθεσινές εικόνες του πρακτορείου Associated Press πάνω από το Τατόι, νέα βίντεο από τα βασιλικά κτήματα από αέρος έρχονται στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν τις εντατικές προετοιμασίες που γίνονται, αφού στην περιοχή υπάρχουν έντονα ακόμα τα σημάδια που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά του 2021

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την κηδεία και οι εργασίες στο Τατόι για την ταφή του του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος την περασμένη Τρίτη (10/1) έφυγε σε ηλικία 86 ετών.

Μετά τις χθεσινές εικόνες του πρακτορείου Associated Press πάνω από το Τατόι, νέα βίντεο από τα βασιλικά κτήματα από αέρος έρχονται στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν τις εντατικές προετοιμασίες που γίνονται, αφού στην περιοχή υπάρχουν έντονα ακόμα τα σημάδια που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά του 2021.

Συνεργεία όλες αυτές τις μέρες βρίσκονται στα βασιλικά κτήματα και εργάζονται πυρετωδώς, απομακρύνοντας ξερά κλαδιά και πεσμένους κορμούς δέντρων, ενώ σήμερα δημιουργήθηκε και διάδρομος με χαλίκια που οδηγεί στον Ιερό Ναό που υπάρχει στα βασιλικά κτήματα.

Χθες νωρίς το πρωί μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου βρέθηκαν στο Τατόι ώστε να δουν από κοντά τις προετοιμασίες στους βασιλικούς τάφους.

Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του Παύλο και στη μητέρα του Φρειδερίκη.

Δείτε εικόνες από τις προετοιμασίες στο Τατόι:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News