default-image

Tο χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης βρίσκεται στην Κρήτη

Κρήτη
Tο χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης βρίσκεται στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορικά με τα παράπονα στα σχόλια των χρηστών σχετικά με το αεροδρόμιο που βρίσκεται στην Κρήτη, τα περισσότερα ήταν πως το βρήκαν μικρό, παλιό και βρώμικο

Όλοι όσοι έχουν βρεθεί στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, βιώνουν μια ικανοποιητική ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς πρόκεται για ένα καλά οργανωμένο, καθαρό και άνετο αεροδρόμιο. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στις καλές κριτικές που αναρτώνται στην πλατφόρμα της Google. Επισκέπτες και ταξιδιώτες μένουν με την εντύπωση ενός εύκολου ταξιδιού με το αεροπλάνο. Σε αυτό το ψηφιδωτό προστίθεται και η βόλτα στα καταστήματα του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του βρετανικού Holidu σχετικά με τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης βάσει των κριτικών που αφήνουν οι χρήστες της Google, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»,  δοηγεί το στόλο των καλύτερων αεροδρομίων της χώρας, καθώς βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, με βαθμό 4,4 με άριστα το 5, μάλιστα σε περισσότερες από 29.000 κριτικές.

Ακολουθούν το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία, το οποίο έχει επίσης 4.4 αστέρια, αλλά με 12.000 λιγότερες κριτικές, καθώς και το Francisco Sá Carneiro στο Πόρτο της Πορτογαλίας με τα ίδια αστέρια σε σύνολο 13.000 κριτικών. Η πεντάδα συμπληρώνεται με το αεροδρόμιο Alicante International Airport στο Αλικάντε της Ισπανίας και με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας, με 4,3 αστέρια έκαστο.

Τα χειρότερα αεροδρόμια

Η κορυφή είναι δική μας σε αυτή τη λίστα, αλλά είμαστε πολύ ψηλά και στην ακριβώς αντίθετη, αυτή με τα χειρότερα αεροδρόμιο της Ευρώπης. Εκεί έχουμε το δεύτερο χειρότερο, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης στην Κρήτη. Σε συνολικά 14.000 κριτικές έχει μόλις 2.7 αστέρια στην Google, με το αεροδρόμιο του Μπορντό στη Γαλλία να βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση, μαζεύοντας μόλις 2.6 αστέρια στις μισές βέβαια κριτικές.

Όσο για τα παράπονα στα σχόλια των χρηστών σχετικά με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, τα περισσότερα ήταν πως το βρήκαν μικρό, παλιό και βρώμικο.

(Φωτογραφία: AP/Rick Bowmer)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News