Νίκος Ξανθόπουλος: Έναν μήνα στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα
Νίκος Ξανθόπουλος: Έναν μήνα στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνει μάχη καθώς η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ανέφερε τα νεότερα για την υγεία του μεγάλου ηθοποιού. Είπε ότι αντιμετωπίζει δυσλειτουργίες στα ζωτικά του όργανα με τους γιατρούς να φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις λόγω των πολλών ημερών νοσηλείας.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του. Αντιμετωπίζει πολλά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική.

Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που νοσηλεύεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Αυτό είναι το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει. Δίπλα του δύο άνθρωποι είναι οι πιο κολλητοί του ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης και η Βάσω Κυριακίδου», είπαν χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News