Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου μετά από 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο

Life
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου μετά από 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τραγική είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook η συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Έλλη Λοΐζου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή έπειτα από νοσηλεία δύο εβδομάδων.

Την τραγική είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook η συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου, γράφοντας τα ακόλουθα:

«Έφυγε σήμερα απ τη ζωή ύστερα από νοσηλεία δυο εβδομάδων στο νοσοκομείο η γνωστή ηθοποιός Έλλη Λοΐζου.

Με αξιόλογη πορεία στον παλιό Ελληνικό κιν/φο στο θέατρο και στην τηλεόραση η Έλλη αφιέρωνε παράλληλα χρόνο απ’ τη ζωή της και χρήμα για την περίθαλψη δυστυχισμένων αδέσποτων ζώων.

Όπως έγραψε στη σελίδα της Έλλης στο FΒ η φίλη της Sandra Alexandro Grigori “Η Έλλη Λοΐζου, η Έλλη μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η Έλλη μας, που τόσο αγάπησε τα δυστυχισμένα τετράποδα, τα οποία περιέθαλπτε και τους προσέφερε μια γωνιά στο οίκημα της. Τα ζώα ήταν τα παιδιά της , που τους προσέφερε αξιοπρέπεια, χαρά, ιατρική φροντίδα.

Η Έλλη που δε δίσταζε να φύγει και να πάει Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, σε όλη της Ελλάδα, μόλις της τηλεφωνούσαν ότι υπάρχει ένα τετράποδο που χρειάζεται να σωθεί. Περιουσίες ολόκληρες δαπάνησε για τα ζώα, και τα τετράποδα της έδειχναν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους. Τετράποδα που ήταν να πεθάνουν, μέσα στα σκουπίδια πεταμένα, ζουν ακόμα. Στα 14, 15, 16 τους.

Η μακροζωία τους είναι το ευχαριστώ τους, που δεν ήθελαν να τη δουν να κλαίει γι αυτά. Στο σύντροφο της ζωής της Μαντάν κουράγιο και δύναμη. Μαντάν ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου για να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση. Κουράγιο.

Για τους υπόλοιπους που δε γνωρίσατε από κοντά την Έλλη μας, τη γνωρίζετε μέσα από τις ταινίες που έπαιξε, και από τα τραγούδια, που ερμήνευσε με την απέραντη ευαισθησία της. Καλό σου ταξίδι Έλλη. Ταλαιπωριόσουν καιρό και άφηνες το εαυτό σου παραμελημένο για να μη λείψεις από τα παιδιά σου, όπως έλεγες. Θα λείψεις σε όλους μας τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News