Εύα Καϊλή: Μετά από 27 ημέρες θα δει από κοντά την κόρη της - Την μικρή θα πάει στις φυλακές ο παππούς της

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Μετά από 27 ημέρες θα δει από κοντά την κόρη της - Την μικρή θα πάει στις φυλακές ο παππούς της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θυμίζει περισσότερο σχολική τάξη

Για πρώτη φορά, σχεδόν έναν μήνα μετά τη σύλληψή της, η Εύα Καϊλή θα έχει σήμερα Παρασκευή την ευκαιρία να δει από κοντά τη μικρή της κόρη, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, παρουσία ψυχολόγων αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Star ο χώρος που θα συναντήσει το παιδί της θυμίζει περισσότερο τάξη για μικρά παιδιά, με ζωγραφιές στον τοίχο, τραπεζάκια και καρεκλάκια. Τη μικρή θα πάει στις φυλακές του Χάρεν ο παππούς της, πατέρας της κ. Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή έμαθε αργά χθες το βράδυ την απόφαση της διεύθυνσης της φυλακής ότι θα συναντήσει επιτέλους την κόρη της. Το πρωί επικοινώνησε με τους δικηγόρους της τόσο στο Βέλγιο, όσο και την Ελλάδα. Σύμφωνα, δε, με τον δικηγόρο της, Μιχάλης Δημητρακόπουλο, η κ. Καϊλή ξέσπασε σε αναφιλητά όταν πληροφορήθηκε την ευχάριστη είδηση: «Σήμερα το πρωί μου το είπε. Είναι η πρώτη φορά που την άκουσα με αναφιλητά χαράς να μου μιλάει πώς θα καταφέρει να πείσει τους υπαλλήλους να δει την κορούλα της περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Λίγες οι ελπίδες για να αποφυλακιστεί

Παράλληλα σύμφωνα με το reader.gr, συνεχίζεται ο αγώνας της νομικής της εκπροσώπησης προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, οι πιθανότητες μιας ενδεχόμενης αποφυλάκισής της είναι ελάχιστες. Οι δικηγόροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού τηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στην αποφυλάκισή της.

Το περιβάλλον Καϊλή μιλά από την άλλη για πλεκτάνη μεγάλων συμφερόντων στην πλάτη της, ενώ ακόμα βρίσκονται στο μικροσκόπιο τα έγγραφα που συνέδεσαν την ευρωβουλευτή με τραπεζικές καταθέσεις στον Παναμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News